* Netwerk ondernemende vrouwen oosterhout en omgeving

Agenda '24 | '23 | '22

zomer BBQ | do 22 aug ’24 - 22 augustus 2024

Over 1 maand

Onze volgende bijeenkomst, een – hopelijk – zomerse BBQ op donderdag 22 augustus bij Mark’s Passie in Dongen.

“Koken doe ik voor de volle 100%, in welke vorm dan ook.
Na jaren in de horeca gewerkt te hebben was het tijd geworden om mijn eigen dromen na te jagen en is Mark’s Passie medio oktober 2018 ontstaan. Wat ik wil bereiken is een ieder die wil dezelfde passie voor koken mee te geven als die ik heb, laten zien dat koken liefde is en kan zijn op alle niveaus.
Koken is voor mij: Passie, Liefde en Beleving.

Mark kookt overal en vooral heel erg graag: home cooking (fijn voor een zomers diner zonder stress), als freelance kok (is jouw kok op vakantie?), in workshops (meer leren over lekker koken), voor catering ( bij jou op locatie gebracht), demo-koken of live cooking (beurzen bv).
En op 22 augustus kookt Mark voor ons!
Een mooie gelegenheid om elkaar te spreken over zaken, uitdagingen en successen en om elkaar beter te leren kennen.

 

Programma donderdag 22 augustus:

18.30 uur    inloop
19.00 uur    welkom door de voorzitter
19.15 uur    BBQ! Verdere invulling van het programma volgt nog.
Altijd met ruime gelegenheid tot netwerken
22.00 uur    einde avond

Locatie:
Mark’s Passie
Heuvelstraat 5 5101 TB Dongen
Kom met de fiets als het kan
Gratis parkeren

Kosten:
De eigen bijdrage wordt nog bekend gemaakt

Introducees:
Introducees zijn van harte welkom!
Kosten afhankelijk van de eigen bijdrage.

Afmelden

Meld je 48 uur voor een bijeenkomst af wanneer je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn (tenzij anders vermeld in de uitnodiging).
Afmelden is tot dat moment kosteloos.
Meld je je later af, worden de kosten voor deelname in rekening gebracht met een minimum van €10,-. Dat geldt óók wanneer de avond kosteloos voor leden en/of introducees is aangeboden.

De data van de bijeenkomsten in 2024:
17 september 2024

kunst, cultuur & nazomer-netwerken| di 17 sept ’24

10 oktober 2024

herfstbijeenkomst | do 10 okt ’24

12 december 2024

eindejaars-diner | do 12 december ’24

Eerdere verslagen:

Selecteer op jaar:

2024
Eindejaarsdiner Eetlokaal Klinkers geannuleerd

01/12/2021

Eindejaarsdiner bij Klinkers op donderdag 9 december – 09 december

Helaas… door de onlangs afgekondigde maatregelen kan dit diner opnieuw niet doorgaan. Ontzettend jammer natuurlijk.

Daarom heeft het bestuur besloten alle leden dit jaar een dinerbon van Eetlokaal Klinkers voor een 5-gangen menu cadeau te doen!
Geldig in 2022 op dinsdag, woensdag en donderdag (m.u.v. feestdagen). Reserveren doe je hier.
Samen met een even lekkere en feestelijk verpakte fles van de Gouden Ton.

Leden kunnen hun bon inclusief fles afhalen bij de Gouden Ton Oosterhout vanaf donderdag 9 december ‘21 tot en met 31 december ’21.

 

Eetlokaal Klinkers opende haar deuren op 1 april 1999 in het voormalige Cafe t Kerkepadje in de Sint Janstraat en staat in Oosterhout bekend om haar heerlijke eten en fijne ambiance.

“Eetlokaal Klinkers bestaat al meer dan 20 jaar. We staan bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. U wordt bij ons altijd gastvrij ontvangen. Alles wordt vers bereid. Brood, koekjes, bonbons, ijs, echt alles! We werken uitsluitend met zeer verse producten.
En: we zijn door GaultMillau bekroont met 12 punten, een smiley en een druiventrosje voor een uitmuntende wijnkaart.”

presentatie van Marianne van Keep, Chief Sustainability Officer van Verstegen Spices & Sauces

03/11/2021

We kunnen de presentatie van Marianne van Keep – Chief Sustainability Officer – van woensdag 3 november als héél interessant en inspirerend benoemen.

En yess! Marianne heeft de verkiezing van MVO manager van het jaar 2020/’21 ook nog eens gewonnen!

Marianne vertelde uitgebreid over de groei en ontwikkelingen met betrekking tot sustainability in de 20 jaar die zij bij Versteegen Spices and Sauces werkt.
Zij maakt zich sterk voor inkoop zonder kinderarbeid en voor biodiversiteit.

Ondanks haar drukke agenda hadden we Marianne, als één van de 3 finalisten van ‘MVO Manager van het Jaar 2020/’21  bereid gevonden een presentatie te geven bij NOVOO. Op 11 november vond de verkiezing plaats en alhoewel ze volgens haar zeggen ‘al gewonnen heeft door bij de finalisten te behoren’ verdiende Marianne te winnen!

Marianne van Keep woont in Oosterhout en zij is lid van Aithra, een netwerk van ondernemende vrouwen in Breda, waarvan zij voorzitter is geweest.

“Marianne van Keep heeft een sterk jaar achter de rug met diverse wapenfeiten en successen, zelfs internationaal. Ze heeft een sectorale transformatie voor elkaar gekregen. Verstegen wordt steeds meer erkend als een onderneming met een duurzame missie, onder meer op het gebied van kinderarbeid en biodiversiteit. Marianne heeft verschillende optredens gehad in de media om de duurzame boodschap verder uit te dragen.”

De bijeenkomst vond plaats bij de Galvanitasfabriek aan het Wilhelminakanaal Zuid in Oosterhout, De tijdloze hangars van de Galvanitas-fabriek, waar vroeger schoolstoeltjes gemaakt werden, wordt momenteel nieuw leven in geblazen tot een bruisende hotspot van werken, vrijetijdsactiviteiten, horeca en cultuur. Nu, in de rauwe industriële vorm, is er een bijzondere pop-up locatie gecreëerd door o.a.: MOYA Museum Of Young Art, De Loods 16, Brouwerij Bourgogne Kruis. Verder een bierproeflokaal, een cultuurpodium, flexwerkplekken en De Houthallen.

Kortom, een inspirerende spreekster op een inspirerende locatie!

Najaarsbijeenkomst met Iolente Uitvaartbegeleiding

14/09/2021

Ons lid Jolanda de Graauw van Iolente Uitvaartbegeleiding gaf een mooie presentatie over alle mogelijkheden om een afscheid van een dierbaar persoon heel speciaal te maken.

We leven nu in een nieuwe, andere tijd. Wellicht heb je meer tijd én gesprekken gehad met je dierbaren wat gezondheid en leven voor jou betekent.
NOVOO wilde dit minder voor de hand liggende onderwerp dichter bij brengen.
Anno 2021 is bij uitvaarten alles bespreekbaar en Jolanda weet dit onderwerp als geen ander op persoonlijke wijze te benaderen.

Verder hadden we aandacht voor:

* Onlangs hebben ons 50e lid verwelkomd! NOVOO is mooi en relevant netwerk en blijft daardoor groeien.

* Mirjam Mos neemt eind afscheid als penningmeester. Sasha de Rooij van de Gouden Ton neemt haar taken over. We kijken uit naar een prettige samenwerking met elkaar.
Welkom aan boord!

* De website is inmiddels gevuld met prachtige profielfoto’s gemaakt door Madeleine van LaHeij Fotografie. Het ziet er professioneel uit en we willen de leden bedanken voor hun medewerking hieraan. Madeleine heeft een korte terugblik gegeven over deze kleurrijke opdracht. Dit heeft haar mede geholpen om meer zichtbaarheid te geven aan haar bedrijf. Ze is zelf met de initiatief gekomen en wij als bestuur hebben dit mede mogelijk gemaakt en willen haar bedanken voor de inzet.

 

Zomermeeting bij Tamara Oome van Oome boten motoren & services

24/06/2021

Eindelijk, het kon weer, afspreken met elkaar én een interessant kijkje nemen bij één van onze leden.

Tamara Oome van Oome Boten Motoren & Service, Havenkade 1 in Drimmelen  heeft ons een rondleiding gegeven door haar bedrijf en om te vertellen welke werkzaamheden haar dag vullen, hoe zij bij Oome de start van dit seizoen oppakt met haar team en interessante feiten over boten, motoren en de haven van Drimmelen. Een hele andere omgeving dan waar de meeste van ons zich in bewegen en heel interessant om ook deze tak eens van dichtbij te bekijken.

Op de kade, aan het water in het zonnetje zijn we gestart met een heerlijke salade, verzorgd door Pooye Vis aan de markt en een drankje, verzorgd door De Gouden Ton. We troffen de mooiste avond van de week!

We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om onze secretaris Juliette Bevelander te bedanken voor haar geweldige inzet en wij wensen Juliette en haar partner heel veel succes bij de nieuwe onderneming le pecheur vaartochten. ook in Drimmelen.

Mara Riviera heeft de taken van Juliette overgenomen, dank daarvoor Mara!

Na zo’n lange tijd was het ontzettend fijn om elkaar weer te zien en te spreken. Met plezier kijken we allen uit naar de volgende meeting in september.

Voorjaarsborrel bij het Houtse Meer

08/05/2021

Als bestuur van NOVOO waren we blij dat we weer iets konden organiseren voor NOVOO en we elkaar weer  ontmoetten na zo’n lange tijd!
Even snel schakelen en voilá.

Het voorjaarsdiner stond al lang op het programma en we op zaterdag 8 mei konden we jullie dit aanbieden.
Het voorjaarsdiner hebben we in de vorm van een sitting borrel gegoten, uiteraard met gereserveerde plaatsen van 15 tot 17.30 uur.

Voorafgaand maakten we een wandeling door het bos op eigen gelegendheid en intiatief, wel met door NOVOO geregelde To Go koffie of thee mét wat lekkers er bij.
Daarna genoten we van mooi gepresenteerde hapjes en drankjes bij het Houtse Meer.

NOVOO leden op hun paasbest op de foto

14/03/2021

NOVOO wil alle leden op hun mooist op de foto zetten…
De 1e foto, een profielfoto, gebruiken we als profielfoto op de ledenpagina van de website voor een professionele en uniforme uitstraling.

En als paascadeautje heeft NOVOO haar leden ook nog een 2e foto aangeboden.
Dat kan een foto met een andere houding zijn of bijvoorbeeld een foto vanaf de heup. Met een ‘prop’ van je bedrijf kan ook.
Uiteraard kreeg iederenn beide de foto’s digitaal aangeleverd voor eigen gebruik.

Madeleine Laheij bood de profielfoto’s aan. NOVOO bood de 2e foto aan als paascadeau.

En wat een prachtige resultaten!