* Netwerk ondernemende vrouwen oosterhout en omgeving

Agenda 2022 en 2023

Eindejaarsdiner – met alle leden, voor alle leden | do 14 dec ’23 - 14 december 2023

Over 2 weken

Traditiegetrouw sluiten we ons jaar op een fijne manier gezamenlijk af met alle leden.
In 2023 hebben we elkaar bij diverse gelegenheden gezien, gesproken en elkaar leren kennen als ondernemer én als mens.
We hebben elkaar vragen kunnen stellen, om hulp kunnen vragen, geïnspireerd kunnen raken door elkaars verhalen, plezier kunnen beleven aan voorstellingen, aan elkaar en wijn geproefd.
We hebben geleerd over de broodnodige digitale beveiliging van ons bedrijf en natuurlijk over hoe duurzaamheid in ons bedrijf te integreren. Anno '23 een belangrijke zaak voor iedereen.

Deze avond blikken we terug op 2023 met elkaar. De exacte locatie en de inhoud van de avond blijft nog even een verrassing.
Ook een eventuele dresscode (leuk! denk je nog even terug aan Prinsessenavond-event op 19 sept '22) blijft nog even geheim.

Laat je verrassen en geniet van een compleet verzorgde avond op een mooie locatie, zoals we andere jaren ook succesvol hebben gedaan!

Afmelden

Meld je 48 uur voor een bijeenkomst af wanneer je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn (tenzij anders vermeld in de uitnodiging).
Afmelden is tot dat moment kosteloos.
Meld je je later af, worden de kosten voor deelname in rekening gebracht met een minimum van €10,-. Dat geldt óók wanneer de avond kosteloos voor leden en/of introducees is aangeboden.

De data van de bijeenkomsten in 2023:
Eerdere verslagen:

Selecteer op jaar:

2023 2022 2021 2020 2019 2018 2017
Sint denkt aan alle NOVOO leden

01/12/2020

Afgelopen dagen zijn alle Novoo leden verrast met een mooie koker met heerlijke chocolade erin van Sint.

In een record tijd had José van BonBon dit voor het bestuur geregeld.

Een mooi gedicht van Sint en op de achterzijde de 6 data voor de Novoo bijeenkomsten in 2021.

Laten we hopen dat deze 6 data allemaal door kunnen gaan.

NOVOO met linkedln aan de slag bij De Cammeleur in Dongen

08/09/2020

Grote zaal De CammeleurOp dinsdag 8 september werd de derde bijeenkomst van NOVOO gehouden bij de Cammeleur in Dongen. Voorzitter Janny Vos
verwelkomde alle dames en de twee heren en na enkele mededelingen en vier nieuwe dames die zich voorstelde was het de beurt voor Jurgen Jansen.
Jurgen Jansen gaf in een korte inleiding de totstandkoming van het nieuwe gebouw en het Cammeleur concept. Jurgen Jansen is sinds 2014 directeur van Stichting Donckhuys en daarmee verantwoordelijk voor het beheer en de exploitatie van de Cammeleur.
Deze avond stond in het teken van de ins en outs van LINKEDLN.
Hiervoor was Elton Bakx van de firma De Heren van Werk uitgenodigd. Elton ging in op hoe kun je op jouw manier Linkedln laten werken. If het nu gaat om een nieuwe baan, nieuwe klanten of nieuwe medewerkers.
Het was een zeer inspirerende avond waar zeker een boel dames met Linkedln aan het slag gaan.
De volgende bijeenkomst is op woensdag 28 oktober. Novoo gaat dan naar de Fitmasters in het NAC stadion. Hou www.novoo.nl in de gaten voor meer informatie.
2 juli 2020, Ja, het mocht weer!

02/07/2020

Donderdag 2 juli was weer de eerste gelegenheid om met elkaar te praten, nadat de bijeenkomst van 1 april geannuleerd moest worden. En praten, dat hebben we gedaan!

Onze voorzitter heeft verslag gedaan van wat er de afgelopen maanden gepasseerd is en hoe graag we dat, als ondernemers, anders gezien hadden. Deze avond is bewust gekozen om geen programma in te vullen maar juist de ruimte te geven voor gesprekken en persoonlijke contacten. En opnieuw hebben 4 dames kennis gemaakt met onze leden en andersom, ook uit beroepsgroepen die we nog niet kende.

Brasserie Uilenbosch heeft voor ons een warm welkom verzorgd, en een dekentje voor wie het op het terras toch wat koud kreeg. De zomerse bbq was heerlijk; wij mochten (moesten) blijven zitten en konden verder praten terwijl de gerechtjes uitgeserveerd werden. Complimentje voor de bediening.

De eerste bijeenkomst na de zomer, 8 september, zijn we in Dongen bij de Cammeleur met de eerder geplande presentatie over ’s Gravenmoer en LinkedIn, beide weer interessante onderwerpen. Dit staat al weer in de agenda.

Joseph Oubelkas te gast bij NOVOO

04/02/2020

Op Dinsdag 4 februari openden de kersverse voorzitter van NOVOO, Janny Vos, de periodieke bijeenkomst van het Netwerk Ondernemende Vrouwen Oosterhout en Omgeving, NOVOO, met gastspreker Joseph Oubelkas. Een onverwachte, bizarre gebeurtenis veranderde het comfortabele leven van deze succesvolle jonge ondernemer; Joseph Oubelkas. Bijna vijf jaar lang zat hij onterecht vast in een buitenlandse gevangenis. Hij schreef hierover het boek ‘400 brieven van mijn moeder’ en zijn tweede boek ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’ over het leven na gevangenschap.Joseph Oubelkas boeide de hele avond de aanwezige dames. Joseph Oubelkas inspireerde, ontroerde en wist verbinding te maken als energieke spreker. Hij spreekt levendig, met passie, enthousiasme en zelfs humor over zijn levens-veranderende ervaring na zijn onterechte gevangenschap in verschillende Marokkaanse gevangenissen. Door de wijze waarop hij vertelt, leert men o.a. door houding grip op vele situaties te krijgen; een lesje in hoe je zelf kunt reageren op situaties.55 dames zaten op het puntje van de stoel bij het reciteren van kostbare stukjes uit de brieven van zijn moeder. NOVOO was te gast bij Robbe Financiële Raadgevers.
Op Dinsdag 4 februari openden de kersverse voorzitter van NOVOO, Janny Vos, de periodieke bijeenkomst van het Netwerk Ondernemende Vrouwen Oosterhout en Omgeving, NOVOO, met gastspreker Joseph Oubelkas.

Een onverwachte, bizarre gebeurtenis veranderde het comfortabele leven van deze succesvolle jonge ondernemer; Joseph Oubelkas. Bijna vijf jaar lang zat hij onterecht vast in een buitenlandse gevangenis. Hij schreef hierover het boek ‘400 brieven van mijn moeder’ en zijn tweede boek ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’ over het leven na gevangenschap.Joseph Oubelkas boeide de hele avond de aanwezige dames. Joseph Oubelkas inspireerde, ontroerde en wist verbinding te maken als energieke spreker. Hij spreekt levendig, met passie, enthousiasme en zelfs humor over zijn levens-veranderende ervaring na zijn onterechte gevangenschap in verschillende Marokkaanse gevangenissen. Door de wijze waarop hij vertelt, leert men o.a. door houding grip op vele situaties te krijgen; een lesje in hoe je zelf kunt reageren op situaties.55 dames  zaten op het puntje van de stoel bij het reciteren van kostbare stukjes uit de brieven van zijn moeder. NOVOO was te gast bij Robbe Financiële Raadgevers.

Bijna alle dames gingen uiteindelijk met een of meer exemplaren van zijn boeken, gesigneerd en voorzien van een persoonlijke noot door Joseph, huiswaarts.Wederom een inspirerende avond van NOVOO, het netwerk van ondernemende vrouwen Oosterhout en omgeving.